2 gedachten over “Mijn Google Home”

  1. Geachte
    Ik wil een Chromecast kopen voor Netflix op mijn TV te zetten.
    Kun je me informeren welke van deze twee nu de laatste is die jullie uitbrachten ?
    Ik vond de Chromecast 2 EU (Vandenborre) en de Chromecast 2 Full HD Plug & Play (Krefel) Ik wil nog geen ultra kopen omdat mijn TV geen 4K ondersteunt en jullie nieuwe aankondiging zal waarschijnlijk ook 4k ondersteunen en dus duurder zijn.
    Bedankt op voorhand voor jullie info

  2. Ik heb hem geprobeerd maar ben niet tevreden. Ik kan mijn logitech harmony niet koppelen omdat die alleen in engels beschikbaar is, dus kan ik niks aan zetten zoals ik wil. Muziek afspelen gaat alleen met betaal services zoals spotify, maar ik wil hem linken met mijn eigen muziek op mijn nas en dat gaat niet. Mijn klik aan klik uit control station kan ik linken maar werkt niet optimaal. ook de hue bridge kan ik linken en ik kan mijn lampen dimmen met commandos. Ik wil bijv. dat als ik zeg tv kijken dat mijn logitech mijn tv aanzet, mijn versterker en mijn ziggo setopbox en daarbij mijn verlichting in de tv stand zet Maar dat is onmogelijk omdat ik de harmony niet kan linken. En alleen voor het nieuws en weer raadpleeg ik mijn telefoon wel, daar heb ik dit apparaat niet voor nodig. Ik vind het dus tegenvallen. Niet echt makkelijk voor leken om in te stellen lijkt mij. Ik hou het bij mijn logitech harmony.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.